Lumanari de cununie pentru nunta Iasi.

      Necesare in religia ortodoxa, aranjamentul lumanarilor de cununie poate capata diverse forme.si coloristica. De cele mai multe ori lumanarile sunt ornate cu flori naturale, cu grija alese de catre viitorii nasi. Traditia spune ca lumanarile de cununie sunt aduse de catre nasi si ca tot ei le platesc alaturi de buchetul de mireasa. Stim deja ca lumanarile de nunta reprezinta lumina cu care nasii calauzesc pasii viitorilor miri in institutia casatoriei. Si pentru ca totul sa fie si in asentimentul miresei recomand cu drag o armonizare intre lumanarile de nunta, buchetul miresei, florile de pus in piept, buchetul de nasa si al domnisoarelor si nu in ultimul rand totul sa fie asortat cu intreaga tema a nuntii pentru ca da, dupa cununia religioasa lumanarile de cununie vor ajunge langa masa de prezidiu a mirilor in restaurantul in care va avea loc petrecerea si vor face parte din decorul intregii nunti.

      Despre traseul lumanarilor de nunta ar fi multe de spus, fiecare zona a tarii avand specificul ei. La nuntile din Iasi, lumanarile de cununie sunt luate de la Unique Moments Florarie  de cele mai multe ori de catre nasi. Sunt situatii in care nasii, extrem de ocupati, in ziua nuntii deleaga cavalerii de onoare sau o ruda apropiata. Au fost cazuri in care din lipsa timpului, lumanarile de nunta au fost livrate de catre noi direct la biserica nasilor.

          La Unique Moments va garantam lumanari de nunta minunate. Rotunde/sfera, semisfera, curgatoare, minimaliste sau atipice, din trandafiri, hortensii, frezii, orhidee, lalele, din orice flori si orice culori, mici sau mari lumanarile de la Unique Moments va vor incanta privirea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s