Fetita cu fluturasii roz.

botez-tematic-cu-flori-si-fluturi-iasi-unique-moments

Zorii unei noi zile se revarsa peste univers. Stelele au plecat la culcare iar soarele inca somnoros trimite raze fierbinti deja peste tot in jurul lui. E liniste si fluturasii roz se pregatesc de petrecere.Prima petrecere a fetitei roz.

E cald, senin, e vara si undeva departe nori pufosi de flori roz lumineaza orizontul. E mijloc de august cu zile toride ce isi doresc cu disperare racoare stropilor de ploaie Si asteptam. Secunde trec de zor una dupa alta tic-tac tic-tac unindu-se in minute pretiose si sferturi de ora parca prea academice. Si norii de flori erau inca departe. S-atunci au zburat. Toti . Toti fluturasii roz au plecat si le-au adus. Picaturi de flori frumoase asa cum doar fluturasii stiu a alege. Proaspete,

roz, parfumate toate pentru cea mai frumoasa fetita roz.E cald si e soare .E o zi minunata. E botezul fetitei cu fluturasi.Si se agita ei in jurul meu zorindu-ma nevoie mare. Timpul trece nemilos, dar, de nicaieri fluturasii roz mi-au trimis in ajutor o zana buna. Mi-au dat toata inspiratia lor si am impletit din picaturi de flori norisori de roz .Am pus zambete si aripi de fluturasi, gangurit de bebelusi, parfumul racoritor al stropilor de ploaie si cand nici nu mai speram c-o sa termin am dat cu praf de roz magic si totul s-a transformat. Intr-un botez de poveste cu flori minunate, cu zane bune si oameni frumosi. Si au dansat fluturasii si s-au bucurat printre norisorii de flori roz alaturi de nasi minunati, bunici simpatici, zana cea buna si invitati de soi.

Seara se lasa usor.Pe nevazute soarele s-a retras ostenit dupa norii roz de  flori Stelele argintate au coborat si ele la botez imbogatind cu sclipiri de diamante parul fetitei roz. Muzica si voia buna inca strabate adanc intunericul noptii.Obositi de atata dans fluturasii roz isi lasa aripile peste flori, stelele palesc si ele in lumina diminetii , iar zana cea buna dispare in lumea ei lasand in urma doar urari de bine.

Botezul fetitei cu futurasii roz – un botez de poveste cu fluturasi roz, parinti frumosi, raze de soare,sclipiri de stele si multe flori roz.

Fotografii :  Radu Andrei Photography

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s